logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation.
banner
About      Faq       Contact     Shop

G-maxx X Froukje

Met grote trots mocht G-maxx in 2023 bekend maken dat Froukje de Both het nieuwe gezicht is van de najaarscollectie van 2023. Froukje is al meer dan 20 jaar te zien op de Nederlandse televisie en is momenteel presentatrice van het tv-programma Eigen  huis en Tuin Lekker Leven op RTL4. Ook heeft zij haar stem bekend gemaakt bij talloze grote radiostations.

Naast haar tv-carrière heeft Froukje besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan als lifecoach. Na jaren van onzekerheid en weinig zelfvertrouwen vond zij het tijd om het heft in eigen handen te nemen en anderen te helpen met deze blokkades te overwinnen.

 

G-maxx X Froukje

Een powervrouw als Froukje: multi-getalenteerd, no-nonense en in onze ogen erg fashionable! Iedere vrouw is uniek en zo wordt de collectie van G-maxx ook ontworpen.

We zien de kracht in het mixen en matchen van items, eigentijdse prints en kleuren zodat ieder zijn eigen unieke stijl kan creëren. G-maxx kijkt niet alleen naar wat mooi is, maar luistert ook naar wat een vrouw nodig heeft.

Als presentatrice en personal coach moet je er natuurlijk ook altijd representatief uitzien. Waarom niet op een comfortabele en modieuze manier waar je je prettig in voelt? G-maxx hult de Nederlandse vrouw in een elegante en stijlvolle outfit, maar ook comfortabele items voor de nodige me-time mogen niet ontbreken in de alledaagse garderobe.

 

Froukje’s Favorites

Froukje’s jarenlange televisie carrière heeft gezorgd voor een modieus leven met de beste stylisten om haar heen. Zo heeft Froukje haar eigen stijl kunnen ontwikkelen en weet zij precies waar zij zich wél en niet goed in voelt.

Zo kiest zij graag voor flatterende pasvormen die haar vrouwelijke silhouet omarmen. Denk bijvoorbeeld aan de flared jeans of een mooie kokerrok. Ook gaat zij graag voor fijne kwaliteiten waarin zij makkelijk een dag op set comfortabel door kan brengen. Samen met G-maxx heeft zij dan ook haar Favorites uitgekozen. Deze looks zijn hand-picked favorieten waarin zij zich op en top Froukje voelt. Van de ton-sur-ton trend en tijdloos denim tot aan de klassieke stijl van een Parisienne.